hishnband.si/iscemo-odre/...


Iščemo (male in velike) odre

Hišniki vedno iščemo kakšen oder, kjer bi lahko igrali. V našem placu za vaje je luštno, a bi res raje igrali kje drugje. Poleg tega tam nimamo odra, kjer bi nabirali kilometrino pred živo publiko.

Idealna predskupina

Na repertoarju imamo trenutno 12 lastnih skladb, tako da smo lahko idealna predskupina. Repertoar traja slabo uro, tako da z veseljem ogrevamo prazne dvorane, klube, travnike, pašnike in tudi kakšno jaso. Poleg tega naša virtuoznost zagotovo ne bo zasenčila headlinerjev, ker radi priznamo da smo četrti peti najslabši bend na Slovenskem.

Popestritev zabave

Radi pridemo tudi na razne zabave. Domače ali službene … Ker nismo člani sindikata, radi igramo tudi na sindikalnih žurkah.

Na potovanju

Ker premalo potujemo bomo veseli tudi kakšnega povabila na potovanje. Igramo lahko na vlaku, avtobusu, v kombiju, letalu ali na ladji. Še na splavu bi šlo.

Imaš klub

Vse lastnike klubov / promotorje / menedžerje vabimo, da nas kontaktirate. Dosegljivi smo preko Twitterja, Instagrama, Facebooka, ali pa nam celo pošljete e-pošto! Faksa nimamo, ker je za luno.